Tuesday, 20 March 2007

Tagged by Delinn

Gusar la aku kalau kena tagged ni ... isk isk isk .. 6 pulak tu???? aku nak dapatkan satu pun susah tau .. sebab aku ni manusia biasa biasa je .. tak de yg pelik kat dalam diri aku ni ... hmmm .. jap aku fikir2 kan .. takkan la nak kasik satu je kan? karang kecewa plak Delinn yg menge'tag' aku tu huhuhuhu!!!!


Ok, here it goes ...


1. Aku tak terus bukak tudung bila sampai ke rumah ... kena masuk dapur dulu, bukak peti ais dulu, kadang2 tu sampai setengah jam pakai je tudung ... huhuhu ...

2. Bila makan sayur, aku pilih yang batang jek .. hahahaha .. wei aku bukan jorok okayy .. itu reality tu.. even dalam mee goreng ke, sure aku carik yg batang2 sawi tu ... huhuhu ... (tetiba aku teringat masa buat kelas sushi wakakka)

3. Aku suka bau beras ... suka sampaikan lepas cium beras, aku akan makan beras tu secubit .. sebab geram sangat ...

4. Aku suka traffic jam. MAsa tu lah aku leh layan perasaan sepuas2 nya .. wakakakka .. esp. bila aku bwk kereta sendiri .. mmg syok! kengkadang aku berdialog sendiri pun ada .. psycho! hahaha

5. Macam delinn kot, aku suka buat kerja sorang2 ... aku suka senyap2 .. walaupun aku bising .. tak paham? tak per la.. (saja aku nak bgtau delinn yg dia tu tak pelik okayyyy hahahaha!)

6. AKu susah nak carik apa yg pelik dalam diri aku. Pelik kan? huhuhuhu


Amacam??? Cukup pelik??? hahahahah over tau sapa yg bleh list kan sampai 7 tu hahahaha...


Aku tak der sapa nak di tag lah .. semua pun Delinn dan ambik boleh? hahaha kalau aku tag balik ke orang yg menge'tag' aci ke tak eh? wakakakak peace!


Tunggu lah aku dapat nama sapa aku nak tag .. (aku takder nama laaa .... )


Ptg ni ada mtg tergempar eh? Aku lupa hari tu aku jumpa PO, alaa... Po yg tolong karang syair aku tu .. huhu .. Angah dah secara panjang lebar cerita pasal meeting tu ... gi la ke blog dia je .. huhu ...

Monday, 19 March 2007

What happened?

Sakit2 tangan aku ni .... tu yg malas beno nak update. OK tak alasan?


Actually weekend semalam abang aku yang duduk kat Puchong (Actually semua adik beradik aku yang lain duduk kat Puchong) ajak kitorang main badminton. So sebab dia dah booking court, kitorang pun follow je lah .. memula tu aku malas, sebab nak tgk AF .. so aku dah cakap hubby je yg pegi, tapi last minute aku terasa mcm nak join je pulak .. lagipun kakak ipar aku ngan anak2 dia 4 orang pun turun sekali .. so semangat aku tetiba membara ...


Sebab cuma booking satu court, so aku ngan kak vv cuma bermain selingan aje .. masa org2 lelaki beregu berehat, masa tu la aku ngan kak vv lepas geram .. wakakkaka! letih siot dah lama tak menghayun raket ... tapi syok! well standard la pompuan main, sound effect lebih banyak kuat dari pukulan ... tapi aku rasa skill aku mcm dah better plak berbanding ngan masa dulu2 ... huhuhu ... dah ada gaya nih bleh masuk akademi badminton wakakakka!!!


So pagi Ahad tu punya lah sakit tangan ... tapi ptg tu tetap gak .. sebab dah janji nak get together ngan member2 skolah menengah .. so U-Bowl OU tujuan kami lah .. huhuhu aku tak larat lah sbb sakit tangan .. hubby lah main ... lepas main, Alin n Sham sponsor makan kat shakeys .. yg bestnya kuar ngan x skulmate ni coz most of them kawen ngan budak sama skolah n sama batch .. haha sama la mcm aku .. kosser ... tak berkembang gitu tapi best ler sbb semua pon geng!


OK, dah habis pasal weekend .. bila masuk Office pagi tadi, aku mcm teruja sket ... huhuhu .. teruja dalam debaran gitu .. actually semua ni dek kerana kes DI aku tu ... so meh la aku update pasal tu kat sini ...


Lepas habis meeting project kul 2PM, kuar lunch bagai ... kul 3.30 aku dah get ready nak bertolak ke HQ .. session start kul 4.30. So kul 3.45 tuh aku kuar .. nasib baik jalan clear lah .. so sampai kat perkarangan HQ tu pukul 4 kot ..just nice la tu aku fikir .. tapi, urghhh! aku dapat side parking plak .. puas aku adjust2 kereta nak fit into the parking lot .. hampeh! bila tgh gabra semua jadik tak betul .. aku rasa banyak kali gila aku dok reverse forward kereta ... cubaan kali keberapa ntah baru betul..itu pun lepas cina hantar kertas A4 yg kebetulan ada kat situ, tolong aku wakakakkaka..kosser!


Sampai je kat dalam, terus aku masuk dalam mtg room tu ... phewww .. ada ke dorang dan nak kuar sbb ingatkan aku tak datang??? hello??? aku tgk jam, lom 430 lagi .. so aku ngan muka tak bersalah je la masuk and duduk .. pastu dorang kasik aku kertas, dalam tu ada tulis nama sessi tu, pastu mata aku terbuntang sat ..

masa: 4.15 PM

HAAAAAAA?????

Aku senyum2 jek laaa ... huhuhu .. aku lewat ke?? ahakss.. makcik tak tau okayyy ... serious aku ingat kul 4.30 startnya ...


So, the meeting went smoothly lah .. dia tanya, aku jawab, dia tanya aku jawab ... memula tu aku accept aje lah segala pertuduhan dia .. ada 4 pertuduhan okayy.. wakakka ... aku nak story malas nya .. tapi tadi aku dah story panjang ngan member aku .. so aku copy paste aje lah kat sini .. grammar mmg tunggang langgang .. paham2 aje lah ehhh.. huhuu:-


Me: so they read all the accusation (did i spell it corrctly?) all 4 of them 2 of the panels were COO from other division
My Friend: okay..
Me: 3 others from HR itself
My Friend: okay then?
Me: so they ask me whether i accept all the accusations?
My Friend: ur story is like a thriller la
Me: then i said " since my record has stated that i was late, i guess i cant say i was not late to the office"so, yes, i accept and they asked, "we dont want to just take u as guilty without asking you reason for ur mistake" do u have any problems for coming early?"Okay so i tell them, i was late occasionally but i didnt do it on purpose i told them if i did it on purpose, it was better for me to take 1 or 2 hours late instead of 1 or 2 mins
My Friend: okay..
Me: i told them we re in a project so we cant avoid going back late
My Friend: hmmm
Me: they asked what time did u go back i said no earlier than 9 he asked, all of the team?i said some of them even went back at 12
My Friend: okay..
Me: so they say, we dont encourage our staff to use going back late as a reason to come late
My Friend: okay
Me: so i told them i dont like to use that as a reason too
Me: on call
My Friend: ok
Me: my kid
My Friend: she called u?
Me: yeah
My Friend: wow.. she can call u?
: my hub dialled
My Friend: oic..what's she saying?
Me: she tells everything that happens today
My Friend: hahahaha so nice .. is ur hubby not working today
Me: back already
My Friend: oic...
Me: ok back to DI (i think u must be bored with my story) haha
My Friend: no lah its interestign
Me: then, i told them "i tried to be in office on time, even if i went back late the previous day" but at times, i may be soo tired and my body just couldnt get up and have to go out a little bit late and that too is not late until lunch time , if u see my records, not all the time i go back late, i will come late the next day. it shows that i dont take advantage of going back late
and then ... one of them asked me how do i feel when i get all the reminders so i said i feel bad .. i know its my fault, then he asked about my boss, whether my boss is aware? so i said, my boss measured me by my deliverable even though punctuality is very important and it is company procedure and ground rules, i respect that
but my job requires me to be out of that but i tried to follow the rules
My Friend: okay..
Me: and then i said .. even thou some of my tardiness is really2 bcoz of traffic jam
My Friend: okay
Me: so i have to say that, even i know u wont accept that...then they smiled
My Friend: hahahahaha
Me: and then they said ermm.. i think u r fine ... thanks for being honest and we are satistied with ur explanation ... from ur answer, it shows that u understand company policy..u didnt blame company for all the accusations, so they thanked me for coming
My Friend: okay. good
Me: and they hope i was not stress coz of this coz this is not a court\and they said that my explanation shows that i am proffessioanl
Me: but i tell them, since i never be in the real court, so i cant avoid taking it as serious as court hahahahaand they laughed
My Friend: hahahahaha this is a good one
Me: and i said i wil improve and actually improved if u look at record now and they said yes they see that
Me: and then when they said see u again.. i said nope.. i hope we wont see each other in this session so they laughed
My Friend: hahahahaha
Me: and they continue, nope, not this session but maybe other better places


Haaaa... penaaattt .. huhuhu ...

pastu, member aku sambung


My Friend: i am impressed
Me: impressed? why?
My Friend: that u faced this inquiry boldly and came out quite happily



wakakkakaka .... peace! gitu lah ceriteranya .... details siot!

Friday, 9 March 2007

Friday's Update

Dah Friday.


Aku nak recap apa yg jadi this week.


Aku happy this week aku banyak keluar daripada office. Aku baru sedar, dah terlalu lama aku tak keluar mengular jauh-jauh. Selalunya tu, paling jauh aku ngular pun, Ampa*ngPAr*k aje ... bosan! Dulu, masa kat Shah Alam, jarang2 aku ada kat office masa lunch hour ... huhuhu ... panjang langkah sungguh ... tapi sejak kat project ni, aku jadik mandrom aje .. duduk aje kat office sebab aku rasa tersangat busy dan macam tak akan siap aje kerja2 aku tu.


Tapi, beberapa minggu kebelakangan ni, aku jadik hidup kembali hahahaha!!! lunch hour je, pantang ada irang ajak lunch kat luar, aku OK kan aje. Dan aku happy gini.


Selepas beberapa acara lunch ngan geng2 taggers since beberapa minggu lepas, this week masik lagi aktif. Selasa kan aku dah cerita aku makan ayam golek pantai Dalam kan? :-) sedap nya masih terngiang2 lagi kat tekak aku ni ...


Semalam, MM, geng taggers merangkap officemate aku plak bermurah hati membelanja kitorang dalam project team ... makan pizza .... Alhamdulillah, semoga semakin murahlah rezeki MM ... And aku nak amik kesempatan lah kat sini nak ucapkan thanks kat MM, for everything .. tak terlist lah kat sini .. she has been a good coach, good senior, good partner in crime and the best friend to me selama ni ... I wish all the best kat tempat baru .. and sesungguhnya, sure kitorang akan lepak bersama gak memandangkan MM pun active gak join lunch gath. Cuma lepas nih dia dah masuk kelompok Sg Besi wakakakka!!! bertambah la group Nini sana ...


So, tadi pulak ... aku datang lewat ke office (again) .. and on my way to office tu, sempat plak delinn YM aku .. kantoi ok! wakakkaka! serious aku lupa nak off kan YM aku yg mobile tuh .. hampeh! huhuhu .. tapi, Insya Allah... I will TRY HARDER to improve start this Monday .. ok Delinn?? huhuhuhu ...


Belum sempat panas punggung kat office, bebudak ni dah start ngan planning nak lunch together again!! sabar je la mek okay ... aku ngan masih blur2 gitu, terus mcm OK jek to join them .. lagi pulak Angah kata nak amik me and MM kat office, takkan nak lepaskan peluang kan? huhuhu ... tapi, aku tak ler seteruk Delinn tu ... dia lagi ler, penat datang dari PUJ lom habis, penat naik daripada late bfast lom habis, dah terus OK plak nak lunch ... tak ker sungguh sesuatu tu??? hahahaha .. pastu, ada hati OK nak tau camner dorang leh terdecide nak lunch kat PUJ??? sabauu je laaa ... So PUJ lah lunch tadi .... adalah Ila (host yg belanja air), Yum, Nini, Auntie Yan, Lis selain aku delinn angah dan MM .... kecoh jgn citer la kan .. maintain je mcm tu ...


So, kesimpulannya ... This week mmg happening habis! :-)


Macam Delinn, aku notice gak, lately banyak masa aku spend ngan geng2 tag ... nak buat mcm mana, dah dorang yg rajin nak ajak lunch and suprisingly, everytime plan sure ada yg sokong ... tu yg tak leh nak tolak ...


Kawan2 sekolah ada ajak get together on the weekends .. tapi tu lah.. bila weekend nih banyak benda lain plak .. mcm this week, aku nak balik kampung sbb dah lebih sebulan tak balik ... hmmm ...



So, next week plak dgr2 citer, iv from PEnang nak turun .. i tak mungkin nk lepaskan peluang jumpa dia ... kawan baru maaa .. kena lah sexcited nak jumpa ... :-) menamnah network!


Itu jek from me (nak cepat ni)


Salam ...

Thursday, 8 March 2007

Hello ...


Dah lama kan tak cerita pasal Lydia ... So, daripada aku asyik cerita pasal kebosanan aku manjang, meh la aku story pasal Lydia je .. alah ..bukan nak story apa pun .. just aku nak bagitau yang Lydia dah potong rambut .. dah pendek rambut dia ...

Actually aku dah tak larat dengar mak mertua aku asyik dok kata Lydia dah rimas dengan rambut dia .. pastu lama2 aku pulak lah yang rimas hehehe .. kalau dia suka ikat rambut macam budak2 lain tu tak pe la juga .. ni takder, aku ikat, dia tarik, aku ikan, dia tarik .. sabau je lah .. beli getah rambut yang fancy2 last2 aku yang pakai wakakakaka ... dah tu suh pakai skaf cantik2 feminin2 pun tak nak .. so last call, aku dah malas nak maintain, aku potong je rambutnya ... huhuuh .. barulah aku tak rimas .. MIL pun suka je ngan rambut Lydia .. kosserr ...

Dia ni takut laut ...real punya takut ... sungguh2 dia taknak masuk laut .. dia kata bahaya, ada buaya .. kosser tau .. puas aku kata buaya cuma ada kat sungai dia tak terima, dia kata laut pun ada buaya ...ok ok .. bapak dia kata dia ikut perangai aku le tu, takut air .. hellooo???? sabau jek laaa!


Badan dia makin mengecil plak ... makan bleh tahan .. jarang2 aku nampak tangan dia takder food huhuhu ... bayangkan le ... masa umur dia setahun berat dia dah cecah 14kg ... mmg tembam habis .. and now dah nak dekat 3 tahun pun still 14kg juga ... tapi aku OK je .. sebab still nampak tembam gak tu .. cuma kalau berkurang tu aku risau gak ler..tapi so far ok la mcm tu ...


Aku dah tak boleh menyanyi dalam kereta .. dia conquer ruang okayy .. dia sorang je boleh nyanyi .. sabar jek la .. but i believe itu adalah normal kot utk budak2 baya dia kan? mesti anak2 korang mcm tu jugak kan? or lebih hebat lagi kot? huhuuh ...


Aku ni apa kena ntah, rajin plak mengupdate .. semangat buat kerja pun sama naik ... bagus lah ..aku benci tau sebenarnya feeling down je .. malam tadi dalam kereta aku story everything kat husband aku .. citer2 yg remeh pun aku citer kasik zero dalam hati wakakak .. lepas tuh terus lega dan tidur nyenyak .... BEST!


Cuma, Lydia pulak now dah mcm tak begitu nak close ngan aku .. tapi pada aku itu pun normal ... walaupun aku takut gak takkan sebab aku balik lewat je .. tapi hub kata no hal lah .. asalkan masa yg aku ada tu aku betul2 show my caring .. hopefully anak aku memahami like her father ...


OK u ols ...

Wednesday, 7 March 2007

Love Letter

:-)


Rajin plak aku update ... Well, actually aku dapat called from HR tadi ... kan aku ada cerita pasal HR hantar show cause letter kat aku kan? aku dah replied, but unfortunately relpy aku tu dipandang sepi je ... tak dipandangnya ... atau, diorang lebih suka menulis surat juga ... so, tomorrow, another surat is coming out, itu yg aku diberitahu tadi. surat DI (aku pun tatau apa tu..sampai lah delinn bgtau - mmg tabik spring aku kat dia ni)


Hangin satu badan aku. Tempat melepaskan hangin, mana lagi ... tag le kan ... and kebetulan, geng2 reban semua tengah bermeeting dalam tu ... mmg sedih amat aku time tu (ah bosan lah manjang sedih - tak kuat lah ko ni fara) So, kiranya geng2 tu lah orang pertama aku bgtau ...


Dah petang sikit, dah slow down sket hangin aku, baru aku bagitau proj director aku pasal benda ni. Aku tau dah, aku tak boleh terus jumpa dia masa aku betul2 upset or marah .. kang aku tak leh control and langsung leh burst je .. and i didnt want that to happen lah ... memalukan .. so masa marah2 tu, aku type aje lah kat tag ... bukan dorang nampak pun aku menaip sambil gelak ke, monyok ke .. kan? huhuhu ....


So, boss plak pissed off bila aku bgtau dia. dia ni mmg dah lama kureng sket ngan hr .... dan dan tu ler dia suh aku karang email tak puashati tu kat dia, then dia nak straight forward to higher management lah ... aku angguk aje lah ... well, apa lagi aku nak buat kan? takkan aku nak suruh dia tolong karang surat tu kan?


Lepas tu, baru aku pening nak tulis apa???? serious, takder idea lah aku bab2 nak menulis surat ni ... so, aku dah suh budak fresh grad tu karangkan bagi pihak aku .... ragging sket ... budak india so english pun sure la power kot .. gitu la kata aku .. dia ni pon tolong ler ... then baru satu line aje, dia kena panggel masuk meeting plak ... adeh! so termangu2 la aku nak sudahkan surat aku ... sampai lah tiba tiba ....


Liplap liplap ada blinking oren kat bawah monitor. aku clicked, huhuhu ... rupanya cik Delinn kita ... bertanya khabar rupanya dia .. huhuhu .. alang2 dia dah tanya khabar kan ... aku pun tarussss je la mengajukan pertanyaan leh ke dia tulun aku? :-) mmg takder nya nak malu2 aku ni tau .. sabar jek la .. siap offer ayam golek lagi tu ... hahahahah ...


Few mins later ... Delinn kata dah siap!!!!!!!!!!!!! Berdebar debar lah aku time tu ... hahahaha ... and when i read it .. Aku rasa terharu yg tak terkira lahhh .. the letter was excellent i tell u!!! aku dah terbayang2 terus muka Delinn tengah meratah ayam golek hahahah (agaknya dia kena share ngan arc kot sikit2 hahahahha)


Linn kata itu draft, haha silap le kan.. dari draft, sampai kat aku terus jadik final version jek ...

:-)

So aku dah email kat boss aku .. .. Linn, aku kelu lah nak cakap kat dia itu bukan ayat aku .. err.. tapi, aku tulis kat sini lah eh apa dia kata ... dia kata "pandai u tulis surat... tak de apa yg kurang ni .. " maafkan aku eh linn eh ... teruk lah aku tapi, u guys know lah, the pujian tu belongs to Delinn ... :-) i appreciate lah linn ... ke nak kena bgtau boss aku? alahh dia boss aku bukan boss delinn kan? hahahahahha peace Linn!! tapi, honestly, i owe u !!


OK .. dah, aku nak balik lah ... nak tido nyenyak2 lah sbb lapang fikiran ... aku kata kat delinn, tidur nyenyak2 kang, terlajak esok lewat plak ke office huhuhuh!!!


ok ols! itu lah update dari aku pada hari ni :-)


kesimpulannya, aku happy :-)

Tuesday, 6 March 2007

namun aku bingung ...

Pernah ada orang cakap kat aku, " fara ni, ada prob ke, kerja banyak ke, anak sakit ke, busy giler ke.. dia selamba je, mcm takder apa.. nmpk cool je"


Infact, masa kat hostel dulu, dorang tau dah, aku, kalau bangun tidur, before anything else ... dah bising mulut aku menyanyi ... huhuhu .. takder nya aku bangun tidur termamai2 mcm orang mati laki gitu ...


Satu lagi... most of the time, i dont really care about my probs cos i know apalah sangat prob yang simple2 as compared to those people with bigger problems such as tak ada duit nak makan, or ada duit tapi tak de selera nak makan, or ada duit and ada selera tapi takde mulut or takder tangan ... kan lebih besar problem diorang tu? ... so, kalau sekadar kerja banyak, kalau sekadar ada jerawat kat muka, kalau sekadar nak fikir menu apa nak masak, apa lah sangat kannnn .... in short, most of the time bila aku dalam kesusahan ... aku still boleh berfikir secara rasional and menelan segalanya seumpama menelan air masa berbuka puasa je ...lega, lapang and tersenyum puas!

Tapi, lately ni ...

Dan ada orang tanya aku : " u ni ada ada bad tempered ke, moody ke? "

Dan ada orang tanya aku, " u ada problem ke kat rumah?"

Dan tak sempat2 hati aku memaki orang yang memberi soalan tu .... sedap jari dia je menaip macam tu kat aku. Tapi, hati memaki, tangan tak pulak .. instead, secara rasional nya aku tanya dia balik kenapa dia tanya mcm tu.

Aku assume dia menaip dalam keadaan yg cool,

" sbb u tak focus at ur works "

aku sabar, dia sambung

"sbb u come late to office repeatedly"

Hampeh! dia sambung lagi

"so i thought u might hv probs at home "

aku dah menggelegak, dia sambung lagi

" but i am glad if am wrong "

1st time aku rasa aku disoal soalan tu .. diam-diam dalam hati aku mengaku, ni dah kes teruk dah ni .. kalau dah orang lain boleh perasan, maknanya ketahanan emosi aku ni dah berada dalam stage yang sangat rapuh ... rapuh sampaikan aku dah mudah dibaca, sampaikan setiap kata2 boleh jadi sebab kepada kegagalan aku mengawal emosi ... dan itu adalah sesuatu yang sangat sangat aku nak elakkan ... membahayakan diri dan alam sekitar ...


Ek Eleh, mana adalahhhh ... Memang jauh le kan, nak kata aku ada prob kat rumah, senangkata, marriage wise, semua OK 100% ... well, benda2 kecik tu, macam sedangkan lidah lagi tergigit kind of thing la kan? tanpa gaduh2 kecil, sepilah hidup ye tak? ...


So, aku down sebab benda2 lain la tu gamaknya ... benda2 luar yang tak dapat aku identify .. tapi yg pasti, berjaya membuat aku punya emosi bergegar dan berombak ganas .. fuh! seram! huhuhu! Maybe sbb aku makin tua kot .. ok, bukan la tua, just older than yesterday wakakakka!! so sensitivity level tu pun meningkat sama .. and worse, peningkatan berganda plak tu kot wakakakkaka!!! So, kepada mereka yang menerima tempias peralihan umur dari 20-an kepada 30-an aku ni ... maaf kan lah aku okay?


Kan aku dah lupa plak apsal aku nak update blog ni tadi .... mmg la dah lama tak udapte, busy banget kononnya ... tapi bila tgk balik, banyak jugak yang pending .. memang slow betul productivity aku lately ni ... laaa... kan dah ke situ balik .. .. grrr!!!


Tadi, with all the works load ... aku berjaya gak menyelinap keluar minum2 dengan ex-officemate aku, sekali ngan beberapa orang lain ... lama gak sembang2 catch up stories memasing ... seronok tgk orang dah move on with their careers .. tapi mmg project aku nih ada seswatuh sungguh ... early 2007 je, 5 people dah keluar ... camner la makcik tak demoralized gitu kan?


So lepas sejam lebih minum2 ... alangz dah sms, remind about our lunch together with Elf, Delinn ngan MM (infact MM was with me minum2 pagi tu) ... so bergegas2 naik office, ambik purse and zasss to LRT ... alangz dah tunggu kat bangsar .. and then amik delinn plak kat abdullah hukum .. wakakka .. mek tuh tak keruan sbb ada 2 org gile yg memandangnya .. wakakak .. ntah2 dorang tak giler la delinn .. ko nih aku bukan bleh caya bila ko tgk org tu mcm org giler .. karang 'sejarah' berulang plak HAHAHAHAHAHAHAHA!!! siot dan seswatuh tak statement aku ni??


So we had ayam golek pantai dalam ... sedappppp!!! selama ni aku dengar je cerita orang, but this time, real tuhh mmg best! menu enak, tambah ngan menu2 lawak drp Elf dan Delinn wakakkaka!!! Memang tak sesia Elf suggest lunch situ .. cuma kesian Angah, aku sms dia yg ada course kat belakang ofis aku, and her reply was

"DENGKI!! DENGKI! DENGKI to the power of infinity!!"

wakakakakka!!! and Limah plak, kesian sbb dia jauh .. huhuhu .. takpe korang, korang tetap dalam ingatan masa kami mengunyah ayam yg sungguh lazats itu okesss ... hiks!


Dalam masa yg sama, Delinn telah dengan bangganya ... mendistribute kan vcd vcd terlampauss anak2 ayam sereban ... mmg terlampau habis lah vcd tu .. terlampau hebat maksud aku .. huhu .. CAIYOOO DELINN!!! tanpamu, tak dapek le kami menonton saat2 manis tu semua .. so memborong vcd lah kami semua .. Delinn plak rajin, pegi angkut semua CD dalam stok, harus lah dia ingatkan aku nak membeli 10 copy kot? huhuhuhu!! .... dan sesungguhnya .. perasaan terharu aku muncul kembali saat anak mata aku membaca tulisan tangan Joe dan Zaidee .. Joe, walaupun kata2 ko dalam tulisan tu agak skema ... aku rasa SEDIH plak okayyy .. wakakakka ... namun.. apakan daya, aku tidak bertuah untuk mendapat kalendar 73908 Joe wakakka ... tak kesampaian la nampaknya huhuhuhu ....


So, itu lah dia u olss .... balik je ke opis, aku terussssss .... zassss .. layannnnn .. vcd terlampau .. pastu aku mcm selalu, mencik dgr aku berkata2 dalam kaset/tape/camera/ ...sungguh tak best!!! uwek! .. so most of the time aku fwd2 kan aje .. aku suka part Limah aje .. ko mmg best la limah dalam vcd .. nampak very natural and comfortable gitu .... errr .. salu ke ko membintangi filem2 vcd?? wakakakakak!! seswatuh!


OK lah u OLS!!! nak balik dahhhhhh ..... daripada siang aku tulis sampai malam tak habis2 lagi ni .. ada je menghalang ... sbauu je lahhhh


Oh btw .. adakah sebelum gathering wedding angah .. korang nak dicuss about agenda masa kat majlis angah tu ... kat rumah aku? apa kata survey???????


ZaSSSSS!