Posts

Showing posts from January, 2016

Friday Lunch at Swensen Avenue K with girlfriends!

Image
Another friends gathering! It was last Friday... Kali ni dekat je ngan ofis iols. Kat Avenue K jek.. kat Swensen tu, unlike other places, jumaat pun agak lengang.. Ok la kan bleh sembang selesa sket. Tak la mcm pasar borong sangat. Kalau pun bising, it comes from us so its ok hahaha ngelat!
So kiranya its our first meeting in 2016. Our 2015 meeting was attended by myself, sol, diana, shara and Mas.. And tak lama selepas tu, Soul delivered Zafeer.. So this session jumpa sol dia baru habis pantang pulak! Hahaha!!
And kali ni, Shara and Dani pulak yang dh nampak baby bump. Wow makin besar family #GLCBabes ni kan.. Alhamdulillah..
Diana pulak, kali ni datang sebagai new SAHM/WAHM !! Good for her! Seronok bila kawan2 move on with their life! Rezeki Allah tu luas.. InshaAllah.. Bagus le diana tgh 'free' so dia blen tolong picked up Mas dan Dani kat PNB. 
Mauze berjaya memberi kejutan dengan kemunculan yg impromptu.. Kelllass kau moji! Hahaha Cuma Zaza dan Jannah jek takde.. Yang lain a…

First mini-gathering in 2016 (and more to come inshaAllah)

Image
Happy New Year!! Hahaha!! Cepat-cepat wish sebelum January habis. Kena lah jugak buat entry pembukaan tahun 2016! Hehehe!
Cerita apa? Ya Allah cerita memang banyak! Complicated bila nak pilih story mana patut di share dalam blog! Ekeke amboi sangat kan?
Semalam berkesempatan lunch dengan kawan-kawan sekolah menengah dulu. Thanks to Anje yang organize the session. Kalau ikut plan, sepatutnya enam orang muncul, tapi atas sebab2 tertentu, 4 org je dpt dtg.. Alhamdulillah.. Ok la tu.. Mini gath pertama 2016 gitu.
Lunch kat Melur & Thyme Nu Sentral.. Biasa la nu sentral mmg favorite spot sbb easy access and kat tengah2. 


I ordered nasi ngan lauk salmon bakar masak lemak. Hahaha tekak melayu kekdahnyer. Sedap lah i loike.. Anje ordered ayam sambal ijo.. Sedap gak.. Maye' ordered salmon grilled n fries, and our sponsor Shahriman makan apa tah sbb masa iols sampai dia dh almost finished his meal ekeke and then dia ordered lamb shanks untuk dikongsi makan bersama... 


Shahriman ni actually o…