Posts

Showing posts from April, 2007

Update yang mengGEGARkan!

Image
Apa lah aku nak update ni ... orang cuti honeymoonpun dah update, aku masih lagi ngan entry wedding dorang .. sabau jek la ...


Perlu ke aku explain apsal aku tak update eh? aku ni .. satu je .. kalau lah kat rumah aku ada internet connection, for sure i'll update this blog daily ... percayalahh .. kalah Delinn punyer! wakakka ... ada sekali tu aku ada tulis offline, masa tulis siap gelakkan diri sendiri lagik, tegar semacam ... pastu teringat plak kat Joe sbb dia kata update offline lain feel nya .. so last2 aku tak jadik update gak, sbb aku pun mcm hilang feel jugak ... Nak jugak update masa ada internet connection!


So now ni aku curik masa sket lah konon2 nk update ... tatau nk update apa sebab semua mcm dah basi and dah hilang dari ingatan ...


Tapi, aku dah letak banner pasal GEGAR RIA ... satu event yg dijangka paling besar tahun ini ... Promosi kena lah bermula sekarang! Aku rasa semua geng2 anak ayam sama ada yg jahat atau yg tak jahat dah heboh2 pasal event ni ... aku jek yg …

Birthday geng Jahat!

Sila Klik LINK INI untuk menyaksikan kemeriahan sambutan birthday ARC .. happy Birthday Arc!
Sila Klik LINK INI untuk cerita lanjut tentang kemeriahan sambutan birthday arc

HELP! GIMME A BREAK!

Here I am ... at 2 in the morning, still in the office ...

Selamat Pengantin Baru Angah Dan Wan

Image
Selamat Pengantin Baru Kepada Angah dan Suami, Wan ... Semoga Berbahagia sehingga ke akhirnya ... Kepada kami yang mengikuti sebenar2perkembangan kisah percintaan mereka ini, semalam adalah hari paling indah buat kami semua ... :-)


Seronok betul aku dan kawan2 taggers berjumpa-jumpaan kat rumah pengantin ... Elok je rombongan cik Delinn sampai (aku included), hujan renyai2 turun ... kami membawa rahmat gamaknya ... Bila aku tgk wajah Angah, berseri2 ceria betul .. wajah Wan lagi lah .. tampak jelas kegembiraan kedua mempelai ...


Perut aku memang lapar sangat masa sampai rumah Angah .. dah le menempuh jem, lepas tu sampai2 hujan pulak ... fuhh .. mmg tak segan2 aku makan ... Lydia pun sama ..berebut2 kami makan satu pinggan, last2 aku mintak hubby tolong ambilkan nasi utk Lydia so dia tak kacau aku .. huhuu ... Sedap lah food (ke sebab aku lapar?) .. esp. terung dengan masak lemak cili padi (tempoyak eh?) tu .. mengancam betul!!


Rupanya Arc sampai sejak pukul 9.30 pagi ... Bertuah pengant…