Posts

Showing posts from May, 2016

Watched ADA APA DENGAN CINTA 2 at GSC Setia City Mall.

Image
Hehehe…. Well.. akhirnya I had a chance to watch AADC 2 recently. i watched AADC 1 when I was 25 haha! Actually dulu tu I didn’t really appreciate the movie and the actors. Maklum le tengok cerita high school masa umur tak high school kan.. Tapi masa tu I mmg jatuh cinta habis kat the soundtrack. I lom ada blog lagi time tu so hofkos tak update kat blog. Huhu.. lagu2 kat ST yg dulu mantop sangat!! Menagkap kat telinga terus!

AADC 2? Every single sceneyg ada dalam tu, memberi rasa kat aku. Yup. Every, single, Scene.
Hati sebak seawal minit pertama okeh masa Carmen masuk jumpa kawan2 lain… I was like.. oh my.. how they have grown up.. gitu… (and ofkoz cannot help to relate to diri sendiri jugakk.. kita pun dah grown okeh ekekekke). Maybe sebab masa tengok apa yang aku tgk masa ni, aku pun mengingat kembali apa apa yang kutonton dulu. Terasa mcm kita bersama-sama mereka melalui 14 tahun yg lalu hahahah over!!!
Memula aku tak leh nk recognize Milly and Maura. Then bila recall.. oh no wonder.…

Mother's Day 2016 movie - watched at TGV KLCC

Image
Hadui serius tak paham kenapa malas sangat update blog, padahal baaanyak sangat perkara yang boleh di share! i blame it on facebook and IG lah kan.. heh!.. So when was my last update? Fuhh sebulan sudah.. sudah2 le mengopi tu ekekeke.. dalam masa sebulan ni baaaanyak okeh happenings hahahaaa

Kelas Bahasa Arab utk 3rd module dah habis so now mode bercuti sampai diberitahu kelak bila next module will commence. So mmg syok la weekend freeeee!!

Shopping spree ngan kengkawan skulmate form 4/5 kat Bangi Sentral - checked!
Jalan-jalan Petaling Street fefeeling tourist with GLCBabes - checked!
Family day for family Johor (my side) kat Taiping - Checked!
Mini Gathering skulmate form 1/2/3 (TIGS) kat Port Dickson - checked!

wohoooo!!! Semua pun i tak update dalam ni kan.. adehhh.. apa nk buat mood tada mariiii...

Arini nk update pasal saya layan movie Mother's Day kat TGV. Teruja sebab ada Julia Roberts! mmg tak menyesal lah tgk and lagi tak menyesal tgk sengsorang sebabnya byk gak kuar air mata e…