Wednesday, 6 May 2015

Subject yang makin membesar..

OK entry ni sempena #blogreviveday .. haha nak gak take part walaupun sikit.. challenged by http://whatsout-there.blogspot.com/ (Arena) -- geng blogger jaman dedolu keke)
Early this year, Lydia mintak izin nak guna laptop saya, ada assignment katanya - kena create email dan blog untuk subject TMK dia. 

Cepatnya masa berlalu. Lydia, yang satu masa dulu adalah topik utama saya dalam kebanyakan entry saya. Kejap je dah 11 tahun berlalu. Saya mula berblog selepas lahirkan dialah. 

dan few weeks ago she told me she found my blog! (she seems proud of it hahaha!) dia kata kawan2 dia suka baca cerita2 saya tentang dia. 

"Kawan2 Lydia tengok gambar2 masa Lydia kecik kat blog emak.."

hehe gambo dia kecik je la banyak.. makin beso rasanya kurang dah pic dia. Sengaja kurangkan pun.. unless dia sendiri nak letak, tu lain citer la kan tapi so far blog dia lom ada gambo pun .. 

Kang tetiba dia dah form 5? alamak.. so fast??