Posts

Showing posts from June, 2010

Friday yang kenyang

Image
Dah Isnin kembali since my last update. How time flies!


Tak de apa2 hebat pun for the whole last week. Kerja lah macam biasa .. pergi awal pagi balik awal malam. Maleh la nak celoteh pasal kerja .. :-)


Nak citer pasal Friday lah sebab Friday tu penuh ngan aktiviti makan. In the morning ada fire drill. Last sekali fire drill was about more than 6 months ago. Masa tu aku pregnant so dorang dh bgtau aku siap2 soh aku turun guna lift .. tapi Friday semalam ni aku kenalah turun ikut tangga .. adeh! Tapi best la sebab lps jek register nama menandakan aku tk rentung, tuh terus jek aku cabut lunch.


Mauze yg ajak lunch sama sbb lama giler dh tk melepak ngan dia. GLC salu dia takder .. last week dah berjanjian pon akhirnya kecundang dia tak dapek nk join we ols berempat kat klcc. So semalam ni awal2 dia dah call aku ajak lunch and ajak la sesapa yg free on the day.


Nak lunch out GLC, ramai tak de .. shara gi sanding kat sarawak belah husband dia .. then mas cuti2 ngan family .. jannah ngan dani pon…

Weekend kat Kluang

Sabtu lepas ni, aku bawak anak-anak semua gi panggung! hiks! Lydia dah 2 kali masuk panggung .. 1st time masa dia 4 tahun kot tgk Cicakman ..


This time, pergi sebab company sponsor ticket utk Family Movie day. Toys Story 3 kat TGV Sunway. MEmula aku hesitate nak masuk ..ingatkan just nak biar idlan ngan Lydia masuk ngan bapak tapi last2 selamba jek aku bawak Fahren masuk sekali. Show start kul 11 am tapi kitrang masuk lewat sket dah start dah ... tmpt duduk ok lah selesa .. duduk je aku terus susukan fahren .. ngan harapan dia tidur .. tapi mata dia dok terkebil2 jek.. so aku dudukkan dia.. huhuhu senyp jek dia join menonton.. dalam 20 mins tuh dia tertidur ...


Idlan ngan Lydia enjoyed the movie as well.


Aku mmg suuuka lah Toy Story nih .. sedih siot! sampai bergenang air mata aku wakakka ..


Habis jek movie, terus rushing balik johor .. mak dah kat Kluang rumah kakak so kami nak ke sana lah .. dah lama gila tak balik Johor since last year ... Fahren baru sekali ni le nak gi Johor sejak l…

June, i like ..

Image
Terbangun dari tido pasal sakit gigi, tgk jam kul 2.30am. Bila keluar tgk hubby tgh tgk tv and laptop on plak .. terus aku gatai nak update blog. Nowadays dah jarang sangat on kan laptop ni ..


apa terbaru? June dah kan? cepat betul masa berlalu ...dah 7 tahun aku kawen. Alhamdulillah ..






later lah!