Posts

Showing posts from July, 2007

happy hour

Image
Gambar2 di sekitar office karaoke kat Redbox Sogo. Thanks to vendor for the sponsor. We really enjoyed ourselves malam tu and everyone were so sporting to sing at least one song, at least semua pegang mic la ... :-)


Aku agak kelam kabut sket Friday tu ... plan aku nak ke Ampang Par*k lunch hour tu, kononnya nak beli tudung ler nak dipadankan ngan baju baru, nak digayakan ke Wedding cousin aku ... lagipun dah lama plak tak merasa tudung baru ... tapi bila lunch time, malas le plak ... bebudak tu plak dok suh aku jalan2 kat Jln TAR aje tgk2 tudung kat situ before ke red box tuh .. aku pun OK je lah ... cadang nak gerak from office kul 5.15 on the dot ler ... tetiba ada plak halangan... so kuar dah kul 6 suku. Jalan plak jem kemain .. last2 bila parking kat sogo tuh dah kul 7 ... mmg x sempat ler nk shoppin bagai ...


So tak der ler tudung baru u olsss ...

Di Sekitar Gath Ayam Goleks ...

Image
Coco tengah menetiliti Deo dengan penuh konsentrasi

Happy Birthday Budak! Jangan Gerak!

with The happiest person of the nite... our very own DQ! ahakss


Geng Jahat Reban. Paling Jahat dok depan, sapa jelita dok baris tengah (mcm aku jek sorang dok baris tgh)

Aku dan IV, 1st time jumpa tapi mesra giler IV nih, Respek lah aku .. dia nih suka mencuit rupanya .. ahakss.. sikit2 dicuitnyer lengan aku .. last2 aku lari dok sebelah arc *lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik! hahahha peach IV, acah aje!

Manis senyuman nih ... masa kena usik ngan delinn... tapi deo nih sporting ahhh .. cayalah deo ..


Wei! Kan aku kata JANGAN GERAK! apsal korang gelak2 ?? adeh! kan dah kuar goyang2???? aku suka gambo tak der flash sbb terang semua belakang depan ... tapi tu ler, tak leh gerakkk u olss!!! ahaksss

Delinn ... patut2 ar weiiii ...

Pandangan mata semua tgh kyusyuk ngan ceramah Bilal

Loving Couple, Arc n Budak MERIAH!!!! Salam.










4 things

Tagged by Delinn

4 THINGS

Four (latest) jobs I’ve had:
Malas nk jawab lah ... wat sakit hati jek ahaksss

Four movies I can watch over and over:
1. The Sound of Music
2. Back To The Future 1
3. Face Off
4. Gila-Gila Remaja

Four places I’ve lived
1. Batu Pahat
2. Kluang
3. Kuantan
4. Shah Alam

Four TV shows I love
1. Heroes
2. Lost
3. Oprah
4. Family Sitcoms

Four places I’ve vacationed:
1. Semenanjung Malaysia - Utara
2. Semenanjung Malaysia - Pantai Timur
3. Sabah
4. Sarawak

Four of my favorite dishes:
1. Nasi bariyani jiran aku
2. Asam Pedas resepi keluarga aku (ahaksss)
3. Pecel sayur resepi mak mertua aku (ahaksss)
4. Soto Wak Lemon

Four places I would rather be right now:
1. Kampung halaman Johor with family
2. Kat rumah jaga anak(s)
3. -
4. -

Four bloggers I am tagging:
SEMUA YG MEMBACA!

Rezeki

dah lama rasanya aku tak de amik2 gambo guna digicam aku tu ... sbb nya now nih semua org pun dh rajin bwk digicam ke mana2 .. so aku menumpang aje lah .. ahakss .. last 2 weeks, before aku balik kampung, aku kuarkan ler digicam aku tuh dari laci, charge batteri dia .. and lepas tuh bila aku try nak snap, tak berfungsi le plak ... ish.. panic gak ler aku kan .. iye ler, walaupun digicam aku tuh dah lama usianya, free plak tu, kalau nk rosak pun, tunggu ler time keadaan kewangan aku tgh bagus .. kalau time2 skang ni, memang sukar ler nak membuat penggantian .. gabra le aku, sebab susah gak takder digicam nih kalau nak gi bercuti2 tanpa org lain .. ahakss..


So aku dah berkira2 nak beli aje lah digicam baru yg lebih uptodate .. kalau compare digicam aku ngan yg latest2 ni, mmg ler jauh ketinggalan .. digicam aku tuh, aku dpt free lucky draw masa company annual dinner tahun 2003, maknanya dah dekat 4 tahun dah ... Masa tu, 4.2 Megapixel dah hebat sangat ler ... now nih 10 mp kot eh? ke leb…