Posts

Showing posts from May, 2013

Lek Mol dan anak cucu ke Fraser's Hill !! Awesome!!

Image
Lek Mol tu, mak saya. Nick name dia .. hehehe ... nama dia Halimah,, tapi adik beradik dia panggil dia Mol, melekat sampai ke tua... anak2 sedara dia semua panggil dia Lek Mol (Lek adalah panggilan orang jawa untuk pangkat makcik/pakcik)

Masuk tahun ni, dah kali ke 4 saya dan adik beradik saya beserta ibu tersayang berkumpul bersama dalam satu percutian pendek, atau lebih trending ddengan nama family gathering/family day/family getaway. tak kisah le, janji family. :-)

Family saya, tak de la besar sgt.. tapi cukup meriah le untuk satu gathering event. kali pertama kat melaka, pastu kat cameron, pastu kat melaka lagi and tahun ni kami semua sepakat, pergi ke Fraser's Hill.

I hv never been to Fraser's Hill. Selama ni dok dgr org cakap, tak ada apa2 la kat Frazser's hill tu.. tak payah le pegi.. hmmmm.. tapi, sampai bila lak saya nak dengar je org cakap gitu, kan? saya pon teringin gak nak keluarkan ayat tu kan? mcm mana saya nak keluarkan ayat tu kalau saya belum tgk, kan?

so, bi…