Posts

Showing posts from February, 2011

11 February 2011

Image
Idlan dah 3 tahun, hari ni .. :-)

kalau ikut hari ni, 3 tahun yang lepas, aku tgh dalam labor room ni, tengah rehat2 atas katil dalam wad sebab lepas lahirkan Idlan ... Masa push Idlan, aku push sekuat hati sampai dia kuar mcm nak terpelanting .. kalau doktor tak tahan ngan tangan, dh jatuh dh anak bujang aku tu ..

and now he is an active boy... esp. when it comes to robots and ultraman :-)...

Skang ni, dah most of us in family... panggil dia abang Lan.. dah melekat gitu.. dia pon dah call himself as abang lan .. bila amik dia kat nursery tuh, baby sitter pon panggil dia bang Lan.. budak2 yg lebih besar pon panggil dia abang Lan ...

Sesuai ngan panggilan abang tu, mmg la ada sifat abang gitu .. walaupun dia bukan sulong, tapi nampak la sifat tanggungjawab dia rasanya lebih ketara compared to his sister ...

Idlan ni, penyayang ... dia sangat caring kat adik beradik dia .. kalau ke mana2 pergi, kalau x nampak kelibat kakak dia, sure dia tanya ... kalau bagi apa2 kat dia, sure he will ask k…