Kokurikulum untuk Idlan dan Fahren

By Farra AM - 10:51 am

First thing first in 2018, on the 1st saturday, gi sekolah and daftarkan Fahren for taekwondo class. For Fahren its a new registration but for abang Lan its considered renewing la kot. Coz he has enrolled few years back but temporarily paused hehe.. harga pendaftaran dan bulanan pun dah naik.. naik tu biasa kalau turun tu yg tak login kan? 

Pendaftaran: 35
Bulanan: 40
Uniform: 65

tu tak termasuk bayaran utk grading exam lagi nanti.. tatau la berapa RM..

Takpe lah to expose Fahren utk outdoor acitvities. Kalau tak, mmg outdoor dia main basikal je lah sekeliling rumah hehe..

Tapi Abg Lan so far lom dapat lagi attend latihan tekwondo sebab clash ngan dia punya latihan kelab memanah sekolah. Yang ni of course la top priority sebab akan masuk dalam markah Koku dia kan. Dah tahap 2 nih mmg kena active dalam Koku. Lagipun sekarang PPSR nk kena aktif in both akademik and Koku. 

So sabtu is a busy weekend lah for their Koku activities. Kul 3.30-6.00 Latihan memanah for Abg Lan, 5-6.30 latihan taekwondo for Fahren. So 2018 ni mmg kena korban lah sikit jalan-jalan on Sabtu. Tak apa lah, salah satu strategi penjimatan ekonomi jugak tu hahaha..



Fahren memula nak masuk taekwondo sebab Abg lan ada, tapi dah 2 kelas pegi abg Lan tak leh join, nampak mcm dia OK je lah.. uniform pun guna uniform lama Idlan punya dulu.. and Idlan lak akan guna uniform Lydia.. jimat lah kat situ sbb harga uniform je pun dah rm65 hehehe..



  • Share:

You Might Also Like

0 komen