Thursday, 3 November 2016

Pocobox Cafe, Klang.

Alamak, dah missed sehari semalam busy sangat tak sempat nak update aduhai. Haha baru hari kedua dah failed acaner .. Takpe kita catch up. #siscuba Hehehe.. Nih nk stori pasal cafe yg agak agak hispter kat kampung cheq duduk.. Hehe jgn memain tau. Bukit Kapar tu, semua ado okay.. Lagi2 jalan Iskandar mmg happening!

Last week, the same day yg saya gi makan kat Bangsar South tu, petangnya lepas amik anak2 kat taska and lepas hasben balik dari kerja, kami decided to makan kat luar (dasar malas masak kan ada jek idea makan luar).. Tapi malas nak gi jejauh. Anak2 nk mkn western pulok.. Seb baik le POCOBOX cafe yang cuma few mins away from home tu dah bukak.. 

Walau dekat, idok pernah le ahkak makan kat situ hehe sebab prking space dia kecik tu yg salu malas singgah.. Tapi aritu clear so why not gitu..

Kids happy la sbb ada small sections for them to play or read.. 



Portion food dia tak banyak.. Tapi mmg reasonable la ngan harga.. And ekceli kita makan pun kenyang je..

Yang tak berapa best, kopi dia is not kopi ori yg kisar kat situ.. Kopi nya yg standard instant tu.. Potong sket aaa.. 





Bab suap2 anak mmg bapak terer.. Hehe



Ni pandangan dari luar. Kami keluar tu masa tgh azan maghrib so ada la notification board kat luar tu kata cafe ditutup sementara waktu maghrib. Terbaik je kan? Tapi ada sorang customer yg dtg time tu, dia bagi je masuk cuma takmo amik order sampai la kul 8pm baru kembali amik order....


Overall... Food sedap.. Bleh la repeat sbb dh itu terdekat hehehe..





1 comment:

  1. kagum gak part dia hold jap time maghrib. smoga business dorang sentiasa maju.

    ReplyDelete