Wednesday, 28 September 2016

Vietnam lunch at the DuViet, KLCC.

Last week my friend marya ada training kat UOA which is next to my offc jek. Training 5 hari.. wajib lah kan ajak dia lunch sama2 dah alang2 dekat.. dia jauh nun kat PJ tu pun kami bleh lunch sama, inikan pulak sebelah opis, ye dak? 

Selain maye', ajak anje jugok lebih meriah! frankly speaking aku lebih comfy utk borak2 kalau more than 2 people.. hahaha lebih senang la sembang ada la rehat sket kan.. aku ni ada masalah 'kering idea' kalau nk mulakan conversation. Memang la nmpk mcm aku ni banyak cakap. eh mmg aku byk cakap tapi aku tak pandai kuarkan topik unless topik2 biasa jek. kalau ada topik, aku leh la sambung2 huhu. tapi actually jauh di sudut hati, nak jugak berubah kurangkan bercakap.. huhu.. its not easy lah kan.. so now ni try to be careful apa yg aku cakap jek lah.. wallahu'alam.. slowly lah improving. in shaa Allah .. 

Eh tadi nk citer pasal lunch. LOL. alaa aku ekceli ada bayak betul entry makan2 yg aku skip.. how ahhh?? i shld make this blog as diary la kan so that tak yag fikir nak masuk or not.. now ni susah btoi.. sat nk masuk IG je laa.. sat nk update kat FB jek laa. sat nk bgtau kat WA je laaa.. hadoii.. last2 berkecamuk pulak.. sendiri tatau mana nk gali bila nk carik balik info..

So i guess i'll try to stick to blog. oh semoa istiqamah. 

OK back to the lunch. HA HA!

Lunch kat KLCC hihi thank God i didnt have to go anywhere. turun bawah jek. We went to the DuViet, vietamese restaurant kat tkt 4 tu. This was my 4th time there (ok lps ni dah tayah nk kira sgt la ehh hahahha!) reason pilih makan situ is sbb nk tmpt yg less crowd n less bising. huhu.. tapi harga food mmg bertabah je lah!

Oleh kerana aku paling dekat, aku turun awal sket book seat. Kosong lagik uhuhu..



Tak lama tu Maye' sampai and followed by Anje... order food... kan masa tu lepas raya Aidil Adha, so mmg aku avoid makan daging. too much daging dah haha.. so i ordered sea food noodle. sedap gak..




Lupa lak marya and anje order apa... tapi kami sama2 order vienam roll yg fofler tu


Alhamdulillah.. great lunch with great company...



Hehe.. beri laluan pls tuan punya blog nk enterframe. lol



1 comment:

  1. first world problem where to upload and where to discipline kan diri (perlu ker displin??) hahahaha banyak gambar dah skip and kengkadang tuh skadar gmbr food jer takde orang. kalo takde gambar orang kang orang lain curik. saket hati plak.

    ReplyDelete