Tuesday, 8 November 2016

Lunch at Killiney Kopitiam Aquaria KLCC sempena Zaza datang KL

Hari ni update real time. Dok dalam komuter sambil update story. Awal pagi tadi lepas hantar Lydia sekolah, balik semula ke rumah sementara tunggu pukul 9. Kenapa? Sebab kul 9 kena fetch emak mertua kat klinik kesihatan Meru. Awal pagi dia dah kuar sekali ngan abang ipar gi kerja seawal kul 7 sbb nk dpt giliran awal. So by 930 dia dh kuar and aku amik.. Nak temankan pun dia takmo. Mak mertua iols tu mmg independent hehehe.. Kalau ikut dia, dia naik je motor gi KK tu tapi kami tak kasik. Jalan Meru tu makin sibuk nowadays ngalahkan highways ok huhu.. Now tgh dalam pembinaan jadikan 4 lane..

Lepas hantar MIL ke rumah, aku kuar balik, gi KLCC. Pertama sebab ada mtg after lunch and kedua sebab Zaza pun ajak lunch sama. Buku GLC ada kat aku so kenalah aku join... Wy not pun kan sebab lama sangat dh x jumpa zaza..


Sembang mostly on beauty products hahaha... Aku mmg naive bab beauty. Most of the time aku ignore bab2 ni.. Sebab tau tak berapa rajin nk istiqamah jaga skin.

Alhamdulillah lama jugak spent kat Killiney Aquaria KLCC tu.. Puas borak gelak makan posing semua... There were Zaza, Dani, Diana n myself.

And then dapat email, meeting postpone to esok. Hoh! Gumbira hehehe..




3 comments:

  1. Baek punye perati abam kat gmbr first tuh. Terhibur dia tgk kowang selfie kot haha

    ReplyDelete
  2. Gambar pertama tu cantik.. gambar mamat minum air sambil korang selfie.. ;)
    Jalan Meru tu memang dah makin sibuk, tak macam dulu. Banyak nau kenderaan.. kawasan perumahan pun dah makin banyak.. tu nanti bila jalan tu dah siap, ntah camane agaknya pemanduan di situ.. huhuhu..

    ReplyDelete
  3. Suka the first picture.. nice angle

    ReplyDelete