Wednesday, 2 October 2013

Mulakan pengambilan Kolagen dengan Shaklee Collagen Powder

Banyak betul collagen kat market sekarang ni kan? Tak kurang juga pengeluar2 supplement kecantikan yang turut menambah collagen dalam supplement mereka terutama vitamin C sebagai nilai tambahan.

Susah nak memilih? 

Saya dah tentu2 lah akan pilih Shaklee Collagen Powder. Of course lah sebab saya distributor Shaklee kan? Hmmmm.. itu betul lah, tapi logically dan generally, sebagai pengguna, sudah tentu saya memilih yang saya yakin dengan keberkesanan dan keselamatannya. Dah kalau semua pengeluar pun kata selamat, camne?

Inilah yang membezakan Shaklee. “Selamat” bukan hanya kata2 kosong kat label kotak, tetapi selamat dengan bukti kajian klinikal. Beza, memang berbeza. Porfolio Shaklee pun dah lama terbukti, bukan brand yang muncul kerana mengikut trend semasa.

Harga? Hmmmm saya tengok harga market pun tak murah jugak. Jadi kita pun faham Shaklee selalu menekankan kajian yang terperinci sebelum mengeluarkan sesuatu produk kepada pengguna. Jadi, isu mahal bukan satu yang perlu diragukan.

TAPI, Bulan ni (October 2013)… Isu mahal memang tak sepatutnya ada! Collagen Powder Shaklee promosi beli 6 percuma 1! Waktu yang sangat sesuai untuk top up stok anda jika anda memang pengguna Shaklee Collagen powder, dan masa yang sesuai jika anda mahu beralih kepada Shaklee Colagen Powder, dan masa paling sesuai jika anda baru hendak berjinak2 dengan collagen powder ni (macam saya huhuhu).  Alah membeli, Menang memakai.. alang2 beli, biarlah yang kita tahu asal usulnya, barulah berbaloi baloi baloi.. Jom lebih lanjut tentang Shaklee Collagen Powder:-

Kandungan utama  

Sisik Ikan Merah atau Red Snapper Scale (RSS) sebagai sumber premium kolagen dengan penyerapan lebih tinggi  dan pencemaran yang lebih kecil berbanding kolagen haiwan yang lain. Kita bukan bercakap tentang ikan merah yang biasa-biasa ni. Kita bercakap tentang ikan Merah dari laut dalam yang  jauh dari segala bentuk pencemaran.

Glukosamina daripada ekstrak kerang-kerangan bagi melicinkan pergerakan sesendi dan melembapkan mata untuk melegakan ketidakselesaan mata

Elastin bagi mengekalkan kulit yang tegang, gebu dan anjal.

Lactobasilus Acidophilus (bakteria baik) yang meningkatkan penyerapan kolagen.

Ekstrak Pfaffia digelar sebagai Ginseng Brazil yang digabungkan dengan ekstrak biji benih Camellia Japonica bagi menyokong pembentukan kolagen dan asid hialuronik yg berperanan peranan penting dalam menghidratkan tisu badan dan mebuatkan kulit lembut, lembap dan rata.

Vitamin C menggalakkan pengeluaran kolagen semulajadi yang melawan radikal bebas dan merosakkan kulit kita. 

Vitamin-Vitamin B terlibat dalam metabolisme karbohidrat, lemak dan protein untuk mengahsilakan tenaga yang diperlukan untuk pengeluaran kolagen dalam sel. 


Ujian klinikal Shaklee telah membuktikan testur kulit wajah dapat diperbaiki dan kedutan dapat dihilangkan selepas penggunaan selama 8 minggu

Jangan berlengah lagi. Beli sekarang untuk penjimatan yang maksimum! Harga biasa rm298 harga promo memang lebih baaaanyak penjimatan! kalau beli satu pun jimat, beli 6 tersangatlah jimat! boleh dapat banyak penjimatan lain lagi! Jom whatsapp/sms saya cepat2! 

Hubungi saya, 0192390107 untuk mendapat info lebih lanjut. Banyak lagi info yang boleh saya share, inshaAllah...